vreme

Tekaško vadbo v Mariboru vodita Helena Javornik in Borut Podgornik, ki sta svoje bogato znanje in izkušnje pripravljena deliti z vsemi, ki želijo s tekom aktivneje preživljati prosti čas. 

SKUPINSKE TEKAŠKE VADBE

so namenjene začetnikom, rekreativcem in tudi tistim z daljšo tekaško kilometrino. Teče se v skupini oz. v več manjših skupinah, ki se oblikujejo na osnovi posameznikovih sposobnosti. V tekaški družbi pozabimo na monotonost teka, prilagajamo se skupini in s tem hitreje napredujemo ter sklepamo nova prijateljstva. Tekmovalni cilji niso v ospredju. Gre za vsesplošno  dobro fizično in psihično  počutje. S sproščenim tekom v dobri družbi razbijamo stres, krepimo imunski sistem, hranimo se s hormoni sreče (serotoninom), kar z drugimi besedami pomeni, da ostajamo večno mladi.

INDIVIDUALNE VADBE

so namenjene posameznikom, ki imajo visoke tekmovalne cilje in tistim, ki se zaradi vsakodnevnih obveznosti ne morejo priključiti skupini. Na osnovi psihofizične ocene in ciljev posameznika se zanj pripravi individualni program vadbe. Termini vadbe se sproti dogovarjajo in izvajajo. Izvajamo tekaške vadbe, ki so namenjeni predvsem tekačem in funkcionalne vadbe, ki so primerne za vsakogar, ki želi razgibati in okrepiti posamezne mišične skupine oz. predele telesa, kar pripelje do dobrega  počutja in boljše kvalitete življenja.

TEKAŠKA VADBA ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 18.30 uri

Zbirališče v poletnem terminu: (april – september): Parkirišče pri Lesarski šoli Maribor - Studenci

Zbirališče v zimskem terminu (oktober – marec): Parkirišče pri Ledni dvorani Maribor - Tabor

Pridruži se in naredi nekaj zase!

Cenik vadbe je na voljo tukaj.

Spremljajte obvestila in novice Tekaške vadbe v Mariboru tudi na spletni strani www.tekaskavadba.si in na Facebooku.

Prijavite se na e-obvestila (v desnem stolpiču pri kontaktu) in ob nedeljah boste prejemali novice, s čimer boste sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih. S seznama prejemnikov e-obvestil se lahko kadar koli sami odjavite.

aktualno

termini

kontakt

sponzorji

partnerji