tekaški vikendi

tekaskiVikendLendava2016

3. Tekaški vikend v Prekmurju (14.-16. 10. 2016) je za nami. Tokrat smo se ponovno zbrali v Lendavi, bilo nas je skupaj 28.

Opravili smo 3 kvalitetne treninge, posneli vse udeležence med tekom in zvečer analizirali njihov način teka, poslušali predavanje fizioterapevta Jureta Bornška o športnih poškodbah, imeli delavnico s praktičnim prikazom masažnih valjčkov Relaxroll, Helena je na predavanju podala informacije, kako opraviti zaključne priprave na maraton, predvsem pa smo se družili in izmenjevali izkušnje. Po pripovedovanju praktično vseh udeležencev jim je bilo zelo všeč in vsi komaj čakajo podobne akcije v letu 2017.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje.


Galerija je na voljo tukaj.


1. Tekaški vikend v Prekmurju (20.-22. 9. 2013) je za nami.

Pretečeni kilometri, odlično izbrane tekaške poti, strokovni posveti, izvrstna kulinarika, izlet v Krajinski park Goričko ter odlična družba so bili spremljevalci vikenda, ki ga ne bomo pozabili.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje.

Vse pa že sedaj obveščamo, da bo tovrstno druženje v obliki 2. Tekaškega tabora predvidoma v terminu 30. april - 3. maj 2014. Lokacijo še izbiramo - vabljeni k podaji predlogov.

Vabljeni k ogledu priložene fotogalerije.

 

termini

kontakt

partnerji