PRAVNO OBVESTILO:

Spletno mesto tekaskavadba.si ima predstavitven in informativen namen. Kljub temu, da je bilo v razvoj vloženo veliko truda, se lahko zgodi, da vsebuje kakšne napake. Zaradi navedenega ne moremo jamčiti za njeno vsebino. V kolikor ste mnenja, da ste odkrili napako nam to prosimo sporočite.

Splošne informacije: info@tekaskavadba.si

Vzdrževanje spletne strani: admin@tekaskavadba.si

Fotografije, video posnetki: press@tekaskavadba.si

OPOZORILO: Brskanje po spletni strani tekaskavadba.si je popolnoma anonimno in v tem primeru tudi ne pridobimo oziroma zbiramo vaših osebnih podatkov. Spletno mesto zgolj zbira statistične podatke o uporabi spletne strani, ki pa ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov.

Za dostop do določenih storitev, ki jih omogoča tekaskavadba.si (npr. skupinske prijave na maratone in teke ter prijava na tekaško vadbo) je potrebno zbiranje vaših osebnih podatkov. V tem primeru bomo vaše osebne podatke zbrali in jih uporabili zgolj v obsegu, ki je nujen za to storitev ter jih hranili le tako dolgo, dokler bo to nujno potrebno, nato jih bomo trajno izbrisali. Izpostavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali ali dajali v najem tretjim osebam.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP), vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali ali delili na način, ki je v nasprotju s to izjavo. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni zgolj za delovanje Tekaške vadbe v Mariboru.

V primeru, da na spletni strani tekaskavadba.si izpolnite obrazec skupinske prijave na maratone in teke, soglašate, da vaše podatke, v okviru Tekaške vadbe v Mariboru, posredujemo organizatorju oziroma prijavni službi maratona ali teka.

V primeru, da na spletni strani izpolnite obrazec pridruži se, soglašate, da vas kontaktiramo. V kolikor se boste prijavili na e-novice (Tekaška obvestila) boste redno obveščeni o vseh aktivnostih Tekaške vadbe v Mariboru. V primeru, da obvestil več ne boste želeli prejemati, se lahko kadar koli sami odjavite s seznama prejemnikov e-novic

Spltena stran uporablja piškotke. Nastavitve zasebnosti lahko urejate na posebnem zavihku na dnu spletne strani.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj pišite na elektronski naslov: info@tekaskavadba.si

termini

kontakt

partnerji