vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

končno je prišla pomlad in s tem naša ponovna selitev na običajno letno lokacijo zbiranja. Tako se od jutri naprej spet zbiramo na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer še naprej ob ponedeljkih in  sredah ob 18.30, tekli pa bomo po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Kljub temu, da se tekmovalna sezona še lep čas ne bo začela, bomo ob sredah (končno!!) izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), da si precej monoton trening preko zime nekoliko popestrimo, seveda se bomo pa prilagajali tudi vremenu. 

Že nekaj časa pa obratuje moj masažni salon Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I. Kot običajno lahko izberete veliko različnih masaž, na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo, masažo hrbtenice po dr. Breussu in antistres masažo. Med vsemi ponujenimi masažami boste zagotovo našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od njih.

Ob prvem obisku boste kot doslej prejeli kartico ZVESTOBE, na kateri lahko zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko boste zbrali 9 tigrov, bo 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete tudi na spletni strani www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj okvirni termin čim prej, saj je spet izredno veliko povpraševanje in se razpoložljivi termini zelo hitro polnijo. 

Ostanite zdravi!

Helena in Borut  

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji