vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

v ponedeljek, 15. 2. se bomo lahko glede na (končno) objavljene odloke vlade v zvezi z epidemijo Corona virusa in vsemi sproščanji ponovno srečali. Tako vas vse skupaj ob 18.30 vabiva na našo »staro« lokacijo pred Ledno dvorano. Videli bomo, koliko se nas bo zbralo, povedati si bomo imeli marsikaj zanimivega, bomo pa, seveda ob upoštevanju vseh ukrepov, ki nam jih nalaga NIJZ, pretekli našo klasično »desetko«. Upava, da bo to naš prvi korak k ponovni normalnosti ter da nas nič več ne bo omejevalo.

Prav tako začenja ponovno obratovati tudi masažni salon Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I. Kot doslej lahko zberete veliko različnih masaž, na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo, masažo hrbtenice po dr. Breussu in antistres masažo. Med vsemi ponujenimi masažami boste zagotovo našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od njih.

Ob prvem obisku boste kot doslej prejeli kartico ZVESTOBE, na kateri lahko zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko boste zbrali 9 tigrov, bo 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete tudi na spletni strani www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj okvirni termin čim prej, saj je spet izredno veliko povpraševanje in se razpoložljivi termini zelo hitro polnijo. 

Ostanite zdravi!

Helena in Borut  

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji