vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

ukrep množičnega zbiranja ljudi je še kar v veljavi, prav tako pa rekreiranje oz. nasploh gibanje na prostem, zato kot doslej že nekaj tednov ponovno pozivava, da izkoristite ta čas, ko nam vreme sicer ni najbolj naklonjeno, in se v skladu z navodili NIJZ podajte v naravo, tecite, naredite nekaj zase – seveda individualno ali pa v krogu svojih najbližjih. 

Ampak o tem danes ne bomo preveč govorili, saj imamo takšno stanje že kar nekaj tednov in smo na to že navajeni. Ne, pustimo to. Pred nami je namreč zaključek leta in z njim povezani prazniki in samo mi sami lahko poskrbimo, da bodo minili prijetno in brez prehudih pretresov. Omejitveni ukrepi bodo brez dvoma veljali še nekaj časa, kljub temu, da se jih velika večina od nas striktno drži in s tem vsak posebej prispeva k omejitvi razširjanja virusa. Tako da bomo takrat, ko se bomo lahko spet začeli zbirati in skupaj teči, vso to pomanjkanje socialnih stikov, ki smo ga deležni sedaj, zagotovo zelo kmalu nadoknadili.

Naj vam torej vsem ob tej priložnosti zaželiva lepo praznovanje v krogu svojih najbližjih in uspešen skok v novo leto 2021! 

Helena in Borut  

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji