vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo na naši jesensko-zimski lokaciji je pred Ledno dvorano na Taboru in sicer kot običajno vsak ponedeljek in v sredo ob 18.30. Tekli bomo seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ (zbiranje do 10 ljudi) in drugih ukrepov za zajezitev širjenja okužb (obvezna uporaba maske oz. buffa in minimalna medsebojna razdalja 3m). Po osvetljenih pločnikih na Poljanah, okoli Borove vasi in običajno ob ponedeljkih do spodnje postaje Pohorske vzpenjače bomo po skupnem ogrevanju torej tekli individualno, na koncu pa se še, kot običajno, skupaj tudi raztezali. Vsebina vadbe pa se bo prilagajala vremenskim razmeram.

»Maraton po Ljubljani« 25. 10. je zaradi znane situacije dokončno odpovedan, tako da veliko možnosti, da tečemo na organizirani prireditvi letos torej ne bomo več imeli.

Delo v masažnem salonu Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I zaenkrat poteka nemoteno. Izberete lahko veliko različnih masaž, na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo, masažo hrbtenice po dr. Breussu in najnovejše: antistres masažo. Med vsemi ponujenimi masažami boste zagotovo našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od njih.

Ob prvem obisku boste kot doslej prejeli kartico ZVESTOBE, na kateri lahko zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko boste zbrali 9 tigrov, bo 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete tudi na spletni strani www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj okvirni termin čim prej, saj je ves čas izredno veliko povpraševanje in se razpoložljivi termini zelo hitro polnijo.

Predvsem pa: Ostanite zdravi!

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji