vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

danes pa imava za vas dobre novice. Po natančni preučitvi vseh ukrepov in nekaterih omejitev, ki še ostajajo, je popolnoma jasno, da našo tekaško vadbo odslej lahko ponovno nemoteno izvajamo. Zbirališče je kot običajno na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tekli bomo po dobro znanih terenih v Studenškem gozdu in ob železnici, tudi do Drave se bomo včasih spustili in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalne sezone sicer še ni na vidiku, kljub vsemu pa bomo občasno ob sredah izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, intervale), če nam bo seveda vreme to omogočalo. Zato vabiva vse naše tekače, ki so nam bili doslej zvesti, njihove najbližje, simpatizerje Tekaške vadbe v Mariboru in nasploh vse ljubitelje teka, da se nam pridružijo na naših terminih, kjer je zmeraj veselo, polno novih informacij, predvsem pa vedno naredimo nekaj zase in naše dobro počutje. Mogoče pa se nas kdaj ponovno zbere (vsaj) toliko, kot je vidno na priloženi sliki iz ene od predhodnih sezon na tej lokaciji.

Seveda nestrpno čakamo tudi na odpravo omejitve glede organiziranja tekaških prireditev, na katere že komaj čakamo (katerakoli to že bo prva), da tudi tam dokažemo, kaj smo v preteklem času zase že naredili.

Delo v mojem masažnem salonu Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I je po ponovnem odprtju že popolnoma zaživelo. Kot doslej lahko izberete veliko različnih masaž, kot na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo, masažo hrbtenice po dr. Breussu in najnovejše: antistres masažo, ki je samo v mesecu maju zaradi ponovnega odprtja salona pri nakupu paketa 5 masaž v akciji. Cena je namreč samo 98,00 € (redna cena 135,00 €!!), zraven pa dobite še darilo. Med vsemi ponujenimi masažami boste zagotovo našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od njih.

Ob prvem obisku boste kot doslej prejeli kartico ZVESTOBE, na kateri lahko zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko boste zbrali 9 tigrov, bo 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete tudi na spletni strani www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj okvirni termin čim prej, saj je izredno veliko povpraševanje in se razpoložljivi termini zelo hitro polnijo.

Ostanite zdravi!

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji