vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

novic za ta teden glede teka ni nič več kot prejšnji teden. Okužba s Corona virusom se praktično ne širi več, tako da se omejitve, ki so veljale v zadnjem času, postopoma odpravljajo. V veljavi je odlok o tem, da so sproščene tudi individualne športno rekreativne aktivnosti, kjer je omogočena medsebojna razdalja med udeleženci in med nje spada tudi tek. Kljub vsemu še ne bi rada uradno naznanila, da naša Tekaška vadba ponovno poteka v znanih terminih na znani lokaciji, saj zbiranje večjega števila ljudi na javnih površinah še vedno ni dovoljeno, na to bomo morali počakati očitno še nekaj časa. Vsak član naše vadbe pa se bo  seveda sam odločil, kako slediti navodilom omenjenega odloka na eni oz. kako poskrbeti za svojo udejstvovanje s tekom na drugi strani. Seveda nestrpno čakamo na odpravo tudi te omejitve, še posebej pa nas zanima, kdaj se bo lahko organizirala prva tekaška prireditev, na katero že komaj čakamo (katerakoli to že bo).

Ponovno pa sem pričela z delom v mojem masažnem salonu Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I, saj je bila ta omejitev v sklopu večjega števila sprememb v zadnjem času odpravljena. Kot doslej boste lahko izbrali veliko različnih masaž, kot na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo, masažo hrbtenice po dr. Breussu in najnovejše: antistres masažo, ki je samo v mesecu maju zaradi ponovnega odprtja salona pri nakupu paketa 5 masaž v akciji. Cena je namreč samo 98,00 € (redna cena 135,00 €!!), zraven pa dobite še darilo. Med vsemi ponujenimi masažami boste zagotovo našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od njih.

Ob prvem obisku boste kot doslej prejeli kartico ZVESTOBE, na kateri lahko zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko boste zbrali 9 tigrov, bo 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete tudi na spletni strani www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj okvirni termin čim prej, saj je izredno veliko povpraševanje in se razpoložljivi termini zelo hitro polnijo.

Še izrek za ta teden: “Moj okus je povsem preprost. Vedno sem zadovoljen z najboljšim” (Oscar Wilde)

Ostanite zdravi!

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji