vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

novic za ta teden glede teka ni nič več kot prejšnji teden. Okužba s Corona virusom se ne širi več tako silovito kot na začetku, tako se je tudi ocena o tem, da se bodo ukrepi omejevanja gibanja slej kot prej omilili, uresničila. V veljavi je torej odlok o tem, da so sproščene tudi nekatere individualne športno rekreativne aktivnosti, kjer je omogočena medsebojna razdalja med udeleženci in med nje spada tudi tek. Kljub vsemu še ne moreva uradno naznaniti, da naša Tekaška vadba ponovno poteka v znanih terminih na znani lokaciji, saj zbiranje večjega števila ljudi na javnih površinah še vedno ni dovoljeno, na to bomo morali počakati še kakšen teden. Vsak član naše vadbe pa se bo  seveda sam odločil, kako slediti navodilom omenjenega odloka na eni oz. kako poskrbeti za svojo udejstvovanje s tekom na drugi strani.

Prav tako je bila novica, da bom s ponedeljkom, 4. maja lahko pričela z delom v mojem masažnem salonu Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I, preuranjena. Po natančni preučitvi izjem 2. člena v tem odloku je postalo jasno, da masažni saloni zaenkrat sem (še) ne sodijo. Ko pa bo tako daleč (verjameva, da kmalu), boste lahko izbrali veliko različnih masaž, kot na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po dr. Breussu. Zagotovo boste našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od masaž.

Ob prvem obisku boste kot doslej prejeli kartico ZVESTOBE, na kateri lahko zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko boste zbrali 9 tigrov, bo 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete na spletni strani www.bodytiger.si, kmalu pa prav tako o ugodnostih, ki jih boste lahko deležni ob ponovnem odprtju salona, ko ta pač bo.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj okvirni termin že sedaj, saj bo zagotovo veliko povpraševanje.

Še izrek za ta teden: “Teči ne prenehaš, ker postaneš star. Star postaneš, ker prenehaš teči.”

Ostanite zdravi!

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji