vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

novice pa so danes že bolj vzpodbudne. Tako kot smo ocenjevali, da se zaradi dokaj striktnega sledenja navodilom večine ljudi okužba s Corona virusom ne širi več tako silovito kot na začetku, se je tudi ocena o tem, da se bodo ukrepi slej kot prej omilili, uresničila. V veljavi je torej odlok o tem, da so odslej sproščene tudi nekatere individualne športno rekreativne aktivnosti, kjer je omogočena medsebojna razdalja med udeleženci in med nje spada tudi tek. Kljub vsemu pa predlagava, da pred uradnim naznanilom, da naša Tekaška vadba ponovno poteka v znanih terminih na znani lokaciji, še počakamo kakšen teden. Vsak član naše vadbe pa se bo  seveda sam odločil, kako slediti navodilom omenjenega odloka.

Prav tako je zdaj že znano, da bom s ponedeljkom, 4. maja lahko pričela z delom v mojem masažnem salonu Body Tiger v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I. Kot doslej boste lahko izbrali veliko različnih masaž, kot na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po dr. Breussu. Zagotovo boste našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od masaž.

Ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 9 tigrov, je 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete na prenovljeni strani www.bodytiger.si, kmalu pa prav tako o ugodnostih, ki jih boste lahko deležni ob ponovnem odprtju salona.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin že sedaj, saj bo za prve termine zagotovo veliko povpraševanje.

Še izrek za ta teden: ” Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.”

Ostanite zdravi!

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji