vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

na žalost tudi danes še vedno nimava nič kaj dobrih novic. Odlok o tem, da je vsako zbiranje več kot 5 ljudi prepovedano, s tem pa tudi naše druženje Tekaška vadba v Mariboru, namreč še vedno velja. Je pa tudi res, da ukrepi kljub nekaterim posameznikom, ki tega ne razumejo najbolje in se jih ne držijo preveč,  očitno delujejo in prispevajo k temu, da se virus ne širi tako, kot so napovedovale nekatere pesimistične ocene. Še več, število na novo okuženih se zmanjšuje, tako da upamo na skorajšnjo omilitev omenjenih ukrepov.

Ampak rekreiranje oz. nasploh gibanje na prostem je slej kot prej dovoljeno, zato znova in znova pozivava, da izkoristite ta čas in se v skladu z navodili, ki so zelo jasna, podajte v naravo, tecite, naredite nekaj zase. Ampak še vedno seveda znotraj meja svoje (naše?) občine, kot je zdaj zapovedano. Ampak, kot večkrat poudarjava, mi bomo potrpeli še teh nekaj tednov (upava, da jih ne bo preveč!), saj konec koncev tudi to na naši vadbi redno treniramo (potrpežljivost in vztrajnost namreč) in prav sedaj nam bo to prišlo še kako prav.

Torej: ” Ni zmagovalec tisti, ki zmeraj zmaga in nikdar ne pade. Zmagovalec je tisti, ki nikdar ne odneha in zmeraj vstane.”

Ostanite zdravi!

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji