vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo je samo še 3 tedne na naši jesensko-zimski lokaciji pred Ledno dvorano na Taboru in sicer vsak ponedeljek in v sredo ob 18.30. Tečemo po osvetljenih pločnikih na Poljanah, okoli Borove vasi in večinoma ob ponedeljkih do spodnje postaje Pohorske vzpenjače, srede pa so občasno namenjene nekoliko hitrejšim treningom v obliki progresivnih tekov ali mogoče fartleka, vse odvisno od vremena. 

Od marca naprej se lahko vsak četrtek en krat tedensko pridružite brezplačni tekaški vadbi kot priprava na Run4Motion tek 31. maja v Mariboru. Zbirališče je pri (koncertnem) paviljonu v Mestnem parku ob 17. uri. Vadbo vodiva Helena in Borut. 

Zaradi znane situacije s Corona virusom smo morali naše potovanje v Italijo odpovedati. Upam, da bomo nadomestilo za odpovedano tekmo vsaj malo lahko našli na 4-urnem teku v Lenartu v soboto, 14. marca s startom ob 10h na Hipodromu Polena v Lenartu. Vsak seveda lahko teče, kolikor hoče in kako hitro hoče. Več informacij tukaj: https://allevents.in/maribor/4-urni-tek-mr-bo-2020/200019214519616

Sicer pa je ponudba ostalih tekov v marcu kar pestra tudi pri nas, naj spomniva na Vetrov tek v Rušah 22. marca, nato tradicionalni Ormoški polmaraton 28. marca s teki tudi na 5km in 10km, pa Tek zdravja, ki bo v Mariboru 29. marca, ko bo start in cilj na Atletskem stadionu Poljane.

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger, ki je v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I. Izberete lahko veliko različnih masaž, kot na primer klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po dr. Breussu. Zagotovo boste našli nekaj zase in se prepustili blagodejnemu učinku ene od masaž.

Ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 9 tigrov, je 10. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti o masažah najdete na prenovljeni strani www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji