vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo v sodelovanju s Hervisom ob od prihajajočega tedna naprej spet na naši jesensko-zimski lokaciji pred Ledno dvorano na Taboru in sicer kot običajno vsak ponedeljek in v sredo ob 18.30. Tekli bomo po osvetljenih pločnikih na Poljanah, okoli Borove vasi in običajno ob ponedeljkih do spodnje postaje Pohorske vzpenjače. NE SPREGLEJTE SPREMEMBO LOKACIJE!

Prihodnji teden (torej v nedeljo, 29. 9. 2019) bo v Slovenskih Konjicah s štartom ob 10.00 organiziran že 4. Konjiški maraton, ki se ga bomo ponovno udeležili v velikem številu. Verjamem, da bomo spet prepoznavni po našem skupinskem ogrevanju in predvsem po dobrih rezultatih naših tekačev. Se bomo pa na naši vadbi dogovorili o možnostih skupinskega odhoda v Slovenske Konjice.

Sedaj pa lahko končno najavim novico, o kateri sem zadnji čas že obveščala in je sedaj uradna. V torej, 24. 9. 2019 odpiram masažni salon Body Tiger na novi lokaciji in sicer v Ulici Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I.

Kot doslej lahko izberete klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po dr. Breussu. Masaže so v mojem salonu zdaj že utečene in večina vas je že vsaj enkrat preizkusila njene blagodejne učinke, zato verjamem, da se boste vračali tudi na novo lokacijo. Vsekakor bo nov salon precej večji, svetlejši in predvsem bolj miren, tako da se boste lahko prepustili blagodejnim učinkom masaže v sproščenem vzdušju.

Vse podrobnosti o masažah najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji