vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo v sodelovanju s Hervisom je zadnji teden pred selitvijo na zimsko lokacijo na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tekli pa bomo po terenih v Studenškem gozdu in ob železnici, ob sredah pa običajno izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (intervale od 300m do 1000m), da ohranjamo dobro pripravljenost oz. jo še stopnjujemo, seveda, če nam vreme to omogoča.

V soboto smo spet izvedli skupinski tek Tekaške vadbe v Mariboru, tokrat že osmi po vrsti. Tudi tokrat smo se podali izven Maribora in sicer po kolesarski stezi ob Muri (»Murradweg«) s štartom v Spielfeldu pri mostu in tokrat v smeri proti Radgoni, nazaj do mosta in še malo v smeri proti Lipnici. V več skupinah smo tako pretekli 22km, 25km, 30km in celo 35km. Vreme nam je šlo na roko, pa tudi narava nam je s svojimi barvami popestrila dan, tako da se je naše druženje kar prehitro končalo.

Čez 14 dni (torej v nedeljo, 29. 9. 2019) bo v Slovenskih Konjicah organiziran že 4. Konjiški maraton, ki se ga bomo ponovno udeležili v velikem številu. Kdor se še ni prijavil, lahko to naredi do petka,    20. 9. 2019 tukaj: https://www.konjiskimaraton.si/posamicna-prijava/, nato pa se bomo dogovorili o skupnem odhodu na tekmo in ogrevanju pred njo.

Še zadnje teden vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po dr. Breussu. Masaže so v mojem salonu zdaj že utečene in večina vas je že vsaj enkrat preizkusila njene blagodejne učinke, zato verjamem, da se boste še vračali.

Že čez nekaj dni bom salon preselila na novo lokacijo in sicer v Ulico Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I. Ponudba masaž bo ostala enaka, prostor pa precej bolj prostoren, svetel in predvsem miren, tako da bodo masaže resnično takšne, kot morajo biti. Predviden datum otvoritve še ni čisto definiran, vsekakor pa bo to v tednu po 23. septembru.      

Vse podrobnosti o masažah najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji