vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo v sodelovanju s Hervisom je še vedno (samo še 2 tedna!) na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tečemo po terenih v Studenškem gozdu in ob železnici, tudi do Drave se včasih spustimo in tečemo po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Jesenska tekmovalna sezona se je začela, zato ob sredah običajno izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (intervale od 300m do 1000m), da ohranjamo dobro pripravljenost oz. jo še stopnjujemo, seveda, če nam vreme to omogoča.

Minulo soboto se je v Mariboru ponovno zgodil Mariborski mestni tek, tokrat že četrti, s sloganom Maribor laufa. Kot je že običaj smo bili na tem dogodku ponovno množično zastopani in prepoznavni po svojih dobrih rezultatih. Tekaška vadba v Mariboru je s svojimi strokovno vodenimi treningi ponovno poskrbela za to, da so padali »osebni rekordi« in tudi prijetnega druženja ni manjkalo. 

Na zadnjem tovrstnem teku smo se dogovorili, da kmalu spet organiziramo skupinski tek Tekaške vadbe v Mariboru, tokrat že osmi po vrsti. Tudi tokrat se bomo podali izven Maribora in sicer po kolesarski stezi ob Muri (»Murradweg«) s štartom v Šentilju na Avstrijski strani in tokrat v smeri proti Radgoni. Tek bomo opravili v soboto, 14. 9. 2019 z zbirališčem na parkirišču pred Mercator centrom na Taboru ob 7.00 zjutraj. Nato se bomo porazdelili po avtomobilih, da čim bolj poenostavimo prevoz. Ne pozabite osebnih dokumentov za prehod meje! Ob cca 7.30h bi nato startali v Šentilju ob Muri in ponovno opravili okoli 20km dolg tek, nekateri seveda manj, drugi pa tudi več s prilagoditvijo obrata, saj bomo po kolesarski stezi (brez motornega prometa!) tekli tja in nazaj po isti trasi. Vabljeni vsi tekači iz Maribora in okolice, ki omenjene trase še ne poznate! V naši družbi bo ponovno veselo ter hkrati koristno in poučno.

Še zadnje dneve vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, sedaj tudi globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po dr. Breussu. Masaže so v mojem salonu zdaj že utečene in večina vas je že vsaj enkrat preizkusila njene blagodejne učinke, zato verjamem, da se boste še vračali.

Že čez nekaj dni bom salon preselila na novo lokacijo in sicer v Ulico Arnolda Tovornika 13 za Osnovno šolo Tabor I. Ponudba masaž bo ostala enaka, prostor pa precej bolj prostoren, svetel in predvsem miren, tako da bodo masaže resnično takšne, kot morajo biti. Točen datum in otvoritvene ugodnosti pa bom seveda javila pravočasno.      

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut 

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji