vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo v sodelovanju s Hervisom je kot običajno na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tečemo po dobro znanih terenih v Studenškem gozdu in ob železnici, tudi do Drave se včasih spustimo in tečemo po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona je v polnem razmahu, zato ob sredah običajno izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, intervale), če nam seveda vreme to omogoča. So pa sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih (če jih) ob koncu tedna čaka kakšna tekma. Izjemoma naju zaradi sodelovanja pri enem drugem projektu ta ponedeljek ne bo na vadbo, ampak verjameva, da boste pod vodstvom izkušenih tekačev naše vadbe vsi skupaj z veseljem naredili ponedeljkov sproščeni iztek.

V soboto, 22. junija ob 8.15 se dobimo na našem naslednjem skupinskem teku, ki je zaradi obilice tekem v maju odpadel (glej sliko). Dobimo se pri Zgornji postaji Pohorske vzpenjače (ta pelje ob 8.00, dostop je mogoč tudi z avtom, nekateri to pot lahko opravite tudi peš iz doline?) in napravimo tek po trasi tradicionalnega Pohorskega gozdnega teka mimo Mariborske koče do transformatorja pred Arehom in nazaj mimo razglednega stolpa do Bellevue-ja (= cca 11km). Ena skupina pa lahko opravi nekoliko krajšo različico (= cca 7,5km) s krajšanjem trase takoj za Mariborsko kočo. V tem vročem vremenu bo tek v objemu pohorskih gozdov in po svežem zraku deloval na nas zelo blagodejno, pa tudi debate o naših naslednjih tekih zagotovo ne bo manjkalo.

Po uspešnem tekaškem izletu v Verono februarja letos smo se dogovorili, da bi (vsaj) en takšen izlet letos še organizirali. V zadnjih tekaških obvestilih sva vam podala nekaj predlogov za naš naslednji tak skupinski izlet, sedaj pa vprašujeva konkretno: kdo bi šel v Tuzlo 20. 7. na nočni polmaraton? Več informacij tukaj: https://www.runtrace.org/event/tuzlanski-nocni-polumaraton-2019 Čimprej nama sporočite vašo odločitev, da organizirava bivanje in se dogovoriva okoli plačila prijavnine (lahko po mailu, telefonu ali osebno na vadbi).

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, sedaj po novem tudi globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po Dr. Breussu. Masaže so v mojem salonu zdaj že utečene in večina vas je že vsaj enkrat preizkusila njene blagodejne učinke, zato verjamem, da se boste še vračali.

In ne pozabite, ob prvem obisku pri meni prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji