vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

zbirališče za našo vadbo v sodelovanju s Hervisom je kot običajno na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tečemo po dobro znanih terenih v Studenškem gozdu in ob železnici, tudi do Drave se včasih spustimo in tečemo po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona je v polnem razmahu, zato ob sredah običajno izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, intervale), če nam seveda vreme to omogoča. So pa sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih (če jih) ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

Tudi minuli vikend ste nekateri tekači izkoristili za nastop na enem izmed množice tekov, ki se v zadnjem času organizirajo v naši bližini. Veliko nas je bilo danes na teku Tečem zDravo jutri pri čistilni napravi Aquasystems v Dogošah in kljub precej vročemu vremenu in »naravni« progi doseglo dobre rezultate in uvrstitve. Čestitke vsem po vrsti.

Predlagava, da se v soboto, 22. junija ob 8.15 dobimo na našem naslednjem skupinskem teku, ki je zaradi obilice tekem v maju odpadel. Najin predlog je, da se dobimo pri Zgornji postaji Pohorske vzpenjače (ta pelje ob 8.00, dostop tudi z avtom) in napravimo tek po trasi tradicionalnega Pohorskega gozdnega teka do transformatorja pred Arehom in nazaj mimo razglednega stolpa do Bellevue-ja (= cca 11km). V tem vročem vremenu bi tek v objemu pohorskih gozdov in po svežem zraku deloval na nas zelo blagodejno. Kaj pravite, bi bilo to izvedljivo?

Po uspešnem tekaškem izletu v Verono februarja letos smo se dogovorili, da bi (vsaj) en takšen izlet letos še organizirali. Še enkrat je tukaj nekaj predlogov za razmislek in debato, ki jo lahko konkretiziramo na enem od naslednjih terminov naše vadbe: 20. 7. Tuzla nočni polmaraton (BiH); 25. 8. Kärnten lauft polmaraton ali 10km (AUT); 8. 9. Budimpešta polmaraton (HUN); 15. 9. Sarajevo polmaraton (BiH); 6. 10. Košice maraton ali polmaraton (SVK); 10. 11. Garda Trentino polmaraton (ITA); 17. 11. Verona maraton, polmaraton ali 10km (ITA); 24. 11. Firenze maraton (ITA); 15. 12. Pisa maraton ali polmaraton (ITA);

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo, sedaj po novem tudi globinsko masažo s trigger point terapijo in najnovejše tudi masažo hrbtenice po Dr. Breussu. Masaže so v mojem salonu zdaj že utečene in večina vas je že vsaj enkrat preizkusila njene blagodejne učinke, zato verjamem, da se boste še vračali.

In ne pozabite, ob prvem obisku pri meni prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji