vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

Naše zbirališče je na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tečemo pa po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustimo tudi do Drave in tečemo po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona se je začela, zato bomo ob sredah izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagajali pa se bomo seveda tudi vremenu. Bodo pa sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih (če jih) ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

V sodelovanju s Hervisom ponovno vabimo vse tekače iz Maribora in okolice na že 4. skupinski tek, da skupaj odtečemo nekaj zanimivih kilometrov po najbolj znanih tekaških poteh v Mariboru oz. bližnji okolici. Dobimo se v soboto, 20. aprila ob 9. uri pri Pustolovskem parku Betnava, tekli pa bomo malo zahtevnejšo turo skozi Betnavski gozd in nato po kolesarski stezi do Razvanja, nato desno v klanec proti Pošteli, prečno in rahlo navzgor skozi gozd, kjer bomo pri Adrenalinskem parku prečkali smučišče, se nato spustili mimo spodnje postaje Pohorske vzpenjače in mimo centra Draš vzporedno z glavno cesto pod obronki Pohorja prišli ponovno do Betnavskega gozda. Da bo naš tek res skupinski, se bomo pred začetkom teka dogovorili za nekaj točk na trasi, kjer bomo počakali na tiste, ki bodo mogoče zaradi težavnosti trase malo zaostali, da bi nato ponovno skupaj nadaljevali. Prva tako točka bo v Razvanju pred zavojem desno v klanec. Seveda pa bomo poskrbeli tudi za to, da bomo tekli v vsaj dveh približno enako hitrih skupinah (mogoče tudi v treh). Po teku kot običajno sledi raztezanje, ki je že naš zaščitni znak in brez njega pri nas seveda ne gre. Ni pa seveda izključeno, da bi po končanem teku v pogovoru podoživeli naše zadnje teke in se seveda dogovorili o nadaljevanju tekmovalne tekaške sezone. Udeležba na tem teku je popolnoma brezplačna, ker smo odprti za nove simpatizerje in člane, saj želimo čim večjemu številu tekačev prikazati naše delovanje in predstaviti naše skupne cilje, ki nas povezujejo.

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo in sedaj po novem tudi globinsko masažo s trigger point terapijo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko v mesecu aprilu koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo ob vaših dnevnih aktivnostih še kako dobrodošla. To je MASAŽA HRBTENICE PO dr. BREUSSU v trajanju 30 min po noro ugodni ceni SAMO 20 EUR – normalna cena je 25 EUR (velja tudi za nakup darilnih bonov), ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih aktivnostih pomagala k boljšemu počutju.

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji