vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

končno je prišla pomlad in s tem naša selitev na letno lokacijo zbiranja. Tako se že od prejšnjega tedna zbiramo na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer še naprej v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tečemo pa po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustimo tudi do Drave in tečemo po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona je pred nami, zato bomo ob sredah (končno!!) izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagajali pa se bomo seveda tudi vremenu. Bodo pa sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih (če jih) ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

Minuli vikend se je tako kar nekaj naših tekačev udeležilo različnih tekaških prireditev blizu in daleč – v Mariboru Teka za zdravje, Blaguškega teka, Bistriškega teka, Novomeškega teka, polmaratona v Gradiški (BiH) in maratona na Dunaju, kjer naj posebej čestitamo Marjanu in Blanki za osebna rekorda, seveda pa tudi vsem ostalim, ki so omenjene tekme vzeli kot preverjanje svoje trenutne forme. Očitno se redna vadba pod najinim vodstvom kljub vsemu pozna in naši tekači tečejo vedno bolj uspešno.

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo in sedaj po novem tudi globinsko masažo s trigger point terapijo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko v mesecu aprilu koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo ob vaših dnevnih aktivnostih še kako dobrodošla. To je MASAŽA HRBTENICE PO dr. BREUSSU v trajanju 30 min po noro ugodni ceni SAMO 20 EUR – normalna cena je 25 EUR (velja tudi za nakup darilnih bonov), ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih aktivnostih pomagala k boljšemu počutju.

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji