vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

končno je prišla pomlad in s tem naša selitev na letno lokacijo zbiranja. Tako se od jutri zbiramo na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih in sicer še naprej v ponedeljek in v sredo ob 18.30, tekli pa bomo po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona je pred nami, zato bomo ob sredah (končno!!) izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagajali pa se bomo seveda tudi vremenu. Bodo pa sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih (če jih) ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

Včeraj se nas je zbralo 15 na našem že 3., t.i. skupinskem teku, ki je bil odprt tudi za vse druge tekaške navdušence iz Maribora in okolice ter skupaj odtekli nekaj kilometrov okoli Treh ribnikov,

Cez Piramido, Vinarje, Kamnico in čez Kalvarijo spet do Treh ribnikov. Vsega skupaj se je teh kilometrov nabralo dobrih 11 s kar nekaj višinci… Da je bil naš tek res skupinski, smo se pred začetkom teka dogovorili za nekaj točk na trasi, kjer smo se počakali, uživali ob pogledu na Maribor in okolico ter nato ponovno skupaj nadaljevali, večinoma v dveh skupinah.

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo in sedaj po novem tudi globinsko masažo s trigger point terapijo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko v mesecu aprilu koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo ob vaših dnevnih aktivnostih še kako dobrodošla. To je MASAŽA HRBTENICE PO dr. BREUSSU v trajanju 30 min po noro ugodni ceni SAMO 20 EUR – normalna cena je 25 EUR (velja tudi za nakup darilnih bonov), ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih aktivnostih pomagala k boljšemu počutju.

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji