vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

naše zbirališče je kot običajno na naši jesensko-zimski lokaciji pred Ledno dvorano in sicer vsak ponedeljek in v sredo ob 18.30. Tečemo po osvetljenih pločnikih na Poljanah, okoli Borove vasi in vse tja do spodnje postaje Pohorske vzpenjače.

Kot sva najavila, bova vsak mesec pripravila en tek izven rednih terminov tekaške vadbe in po »novih« terenih. Po uspešno izpeljanem prvem teku v januarju, ko se nas je (malo tudi zaradi obletnice) zbralo 28, bo v soboto, 23. februarja ob 9.00 tak tek drugič na sporedu. Zbirališče bo tokrat na parkirišču pred mostom na Mariborski otok, tekli pa bomo ob Dravi mimo Lenta do dvoetažnega mosta, nato desno ponovno ob Dravi do Studenške brvi, kjer bo krajša pot nadaljevala preko brvi in ob Dravi nazaj do otoka (cca 8km), daljša trasa pa naprej ob Dravi do elektrarne, nato skozi gozd mimo Lesarske šole do Drava centra, nazaj pa ob železnici ponovno mimo Lesarske šole in ob Dravi do otoka (cca 18km). Podrobneje se obe trasi vidita na priloženi sliki. Če bo hotel kdo napraviti več ali manj se to da z lahkoto urediti. Na tek vabiva tudi t.i. zunanje tekače (tiste, ki ne hodijo redno na našo vadbo). Poskrbela bova, da bo zanimivo, pestro in tudi veselo. Seveda pa je udeležba na teku popolnoma brezplačna, da ne bo koga skrbelo, kako je s tem.

Kontingent sob, ki smo jih preliminarno rezervirali za 7. Tekaški tabor v Vrsarju, smo napolnili. Seveda vabiva vse zainteresirane, ki se doslej niso uspeli prijaviti, da to še lahko storijo, glede na dodatne prijave bova nato poskušala dobiti na razpolago še potrebno število sob.

Še do konca marca poteka KRE-STA vadba (krepilne in stabilizacijske vaje) in sicer vsak četrtek od 17.30 do 18.30 v dvorani JAM centra na Studencih. Kot sedaj že veste, gre za vaje z lastno težo, ki prispevajo k bolj okrepljenim mišicam praktično celega telesa in ustrezno stabilizacijo, ki je pri vseh telesnih aktivnostih tako pomembna (še posebej pa pri teku). Zaradi prostorske omejenosti in oblikovanja skupine je zaželena predhodna prijava na hjavornik@gmail.com ali helena.javornik@tekaskavadba.si.

Vabim vas v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo, anticelulitno masažo in sedaj po novem tudi globinsko masažo s trigger point terapijo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko februarja koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo v tem živahnem ritmu življenja še kako dobrodošla. Tokrat je to GLOBINSKA MASAŽA S TRIGGER POINT TERAPIJO v trajanju 80 min po noro ugodni ceni SAMO 30 EUR – normalna cena 40 EUR (velja tudi za nakup darilnih bonov), ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih podvigih pomagala k boljšemu počutju.

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji