vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

prihodnji teden bo zaradi prihajajočih praznikov nekaj posebnega. V ponedeljek nas zaradi božičnega večera na naši jesensko-zimski lokaciji pred Ledno dvorano ne bo, v sredo 26. decembra pa se bomo tradicionalno zbrali okoli 11h pri Mariji v Zg. Koreni in odtekli naš Božičkov tek, nato pa se okrepili z dobrotami iz Marijine krušne peči.

Vabiva vas, da si preberete prispevek naše Marije o njeni udeležbi na maratonu v Atenah v rubriki aktualno na spletni strani www.tekaskavadba.si.

Naše novoletno druženje pri Vnukecu smo uspešno »spravili pod streho« in malo poklepetali o naših preteklih, pa tudi prihodnjih tekaških doživetjih.

Med drugim sva predstavila tudi naš tradicionalni, tokrat že 7. Tekaški tabor s Heleno v Vrsarju. Več informacij in prijavnica za tabor pa je tu: http://www.tekaskavadba.si/?p=4379. Februar, ko je postavljen prvi rok za cenejšo prijavo, bo kmalu tu, zato se pričnite prijavljati, nato pa boste dobili vse potrebne informacije o plačilu akontacije.

Še vedno poteka KRE-STA vadba (krepilne in stabilizacijske vaje) in sicer vsak četrtek od 17.30 do 18.30 v dvorani JAM centra na Studencih. Kot sedaj že veste, gre za vaje z lastno težo, ki prispevajo k bolj okrepljenim mišicam praktično celega telesa in ustrezno stabilizacijo, ki je pri vseh telesnih aktivnostih še kako pomembna (še posebej pa pri teku). Vabljeni!

Zakaj ne bi bili tudi v tem prazničnem času sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko še do konca decembra koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo v tem živahnem ritmu življenja še kako dobrodošla. Tokrat je to KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA v trajanju 60 min po noro ugodni ceni SAMO 23 EUR (velja tudi za nakup darilnih bonov), ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih podvigih pomagala k boljšemu počutju.

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji