vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

naše zbirališče je na naši jesensko-zimski lokaciji pred Ledno dvorano in sicer vsak ponedeljek in v sredo ob 18.30. Tečemo po osvetljenih pločnikih na Poljanah, okoli Borove vasi in vse tja do spodnje postaje Pohorske vzpenjače. Tekmovanj je za letos bolj ali manj konec, kljub vsemu pa bomo preko zime ostali pridni in nabirali kilometre, ki nam bodo v sezoni 2019 prišli še kako prav. Nekaj se vas bo sicer udeležilo Božičkovega teka v Mariboru v soboto, 22. decembra in tako tekaško zaključilo leto 2018.

Glede prvih tekmovanj v letu 2019 pa takole. Vedno bolj je aktualna ideja za udeležbo na polmaratonu v Veroni 17. februarja. Kmalu se bomo dogovorili o vseh podrobnostih, ki jih je za prijavo in udeležbo potrebno vedeti.

Preberite prispevek naše Marije o njeni udeležbi na maratonu v Atenah v rubriki aktualno na spletni strani www.tekaskavadba.si.

Vedno bolj se približuje konec leta in že po tradiciji se bomo ponovno zbrali in poklepetali, preanalizirali minulo sezono in seveda zastavili cilje za prihodnje leto. Dobimo se v soboto, 22. decembra, s pričetkom ob 18. uri, tako kot lani ponovno v Restavraciji Vnukec v Limbušu. Tisti, ki se še iz tega ali onega razloga niste prijavili, storite to čim prej, da bomo lahko v restavracijo javili naše točno število.

Od oktobra 2018 do marca 2019 poteka KRE-STA vadba (krepilne in stabilizacijske vaje) in sicer vsak četrtek od 17.30 do 18.30 v dvorani JAM centra na Studencih. Kot sedaj že veste, gre za vaje z lastno težo, ki prispevajo k bolj okrepljenim mišicam praktično celega telesa in ustrezno stabilizacijo, ki je pri vseh telesnih aktivnostih tako pomembna (še posebej pa pri teku). Zaradi prostorske omejenosti in oblikovanja skupine je zaželena predhodna prijava na hjavornik@gmail.com ali helena.javornik@tekaskavadba.si.

Zakaj ne bi bili tudi v tem predprazničnem času sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi decembra koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo v tem živahnem ritmu življenja še kako dobrodošla.

Tokrat je to KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA v trajanju 60 min po noro ugodni ceni SAMO 23 EUR (velja tudi za nakup darilnih bonov), ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih podvigih pomagala k boljšemu počutju.

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji