vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

današnje obvestilo bo malo drugačno kot sicer. Še naprej bo seveda zbirališče za tekaško vadbo na naši jesensko-zimski lokaciji pred Ledno dvorano in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30. Teklo se bo po osvetljenih pločnikih na Poljanah, okoli Borove vasi in vse tja do spodnje postaje Pohorske vzpenjače. Razlika je samo v tem, da naju zaradi dopusta prihodnji teden ne bo na vadbi in bosta vlogo »vodje« prevzela Simona in Karli, ki imata vsa navodila, kako in kaj. Naj vas to dejstvo ne odvrne od tega, da bi v dogovorjenem terminu prišli na vadbo in naredili nekaj zase.

Približuje se konec leta in že po tradiciji se bomo ponovno zbrali in poklepetali, preanalizirali minulo sezono in seveda zastavili cilje za prihodnje leto. Ponovno dajeva pobudo za to, da se končno bolj množično kot skupina udeležimo kakšne tekaške prireditve v tujini. Zaenkrat je padla ideja za udeležbo na polmaratonu v Veroni 17. februarja, pa tudi polmaraton v Splitu 24. februarja se zdi mikaven. Razmislite! Kmalu se moramo dogovoriti o vseh podrobnostih.                               Tradicionalno prednovoletno srečanje bo letos v soboto, 22. decembra, tako kot lani ponovno v Restavraciji Vnukec v Limbušu.  Nekaj vas je že prijavljenih, za ostale pa so podrobnosti in prijavnica  objavljeni na spletni strani www.tekaskavadba.si, zato vas pozivava k čim prejšnji prijavi, da rezerviramo dovolj velik prostor za vse.

Od oktobra 2018 do marca 2019 ponovno poteka KRE-STA vadba (krepilne in stabilizacijske vaje) in sicer vsak četrtek od 17.30 do 18.30 v dvorani JAM centra na Studencih. Kot sedaj že veste, gre za vaje z lastno težo, ki prispevajo k bolj okrepljenim mišicam praktično celega telesa in ustrezno stabilizacijo, ki je pri vseh telesnih aktivnostih tako pomembna (še posebej pa pri teku). Vadbo v četrtek, 29. novembra bo zaradi Helenine odsotnosti vodil izkušen vaditelj Gregor, ki bo prav gotovo kvalitetno nadomestil Heleno.

Zakaj ne bi bili tudi v tej pozni jeseni sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

Prihodnji teden sicer masaž zaradi odsotnosti ne bo, se pa lahko na njih naročite od 10. decembra naprej, ko bo ena od najbolj priljubljenih masaž ponovno v akciji.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji