vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

naše zbirališče je še vedno na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih, kjer bomo tudi ta teden  tekli v ponedeljek ob 18.30 in sicer po Studenškem gozdu, ob železnici ter se mogoče spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. V SREDO, 13. JUNIJA, SE IZJEMOMA DOBIMO OB 18. URI PRED TRGOVSKIM CENTROM QLANDIJA, KJER BO HERVIS PRIPRAVIL TEST SALOMON COPAT IN SUUNTO UR. Tekmovalna sezona je v polnem razmahu, zato bomo tudi to sredo izpeljali nekoliko intenzivnejši trening, predvidoma okoli Pekrske gorce in pri tem preizkusili omenjene copate ter spoznali vse funkcije Suunto ur. Seveda pa bo sredin trening tudi tokrat prilagojen tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

Danes vas je kar nekaj nastopilo na Aquasystems Tečem zDravo, drugi smo pomagali pri organizaciji. Verjameva, da smo vsi preživeli čudovito nedeljo ter izpolnili svoje cilje, zato čestitke vsem, tudi tistim, ki ste izbralo katero drugo tekaško prireditev ali pa ste bili aktivni na drugačen način.   

Tudi naslednji vikend imate široko paleto možnosti preizkusiti svojo trenutno pripravljenost na katerem izmed tekov v naši neposredni bližini. Sledite koledarju tekaških prireditev in si izberite sebi primernega tako po dolžini kot po težavnosti. Saj veste, tekma je najboljši trening!

Zakaj ne bi bili tudi junija sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi v juniju koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo v tem živahnem ritmu življenja zelo koristila.

Tokrat je to TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA v trajanju 40 min po noro ugodni ceni  SAMO 20 EUR,

ki vam bo po vaših tekaških, pa tudi drugih podvigih še kako dobro dela.                 

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji