vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

naše zbirališče je še vedno na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih. Tudi ta teden bomo tekli v ponedeljek in v sredo ob 18.30 in sicer po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona je v polnem razmahu, zato ob sredah običajno izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagajamo pa se seveda tudi vremenu. Seveda pa so sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki jih ob koncu tedna čaka kakšna tekma. Zato bomo po nastopu v Radencih  prihajajočo sredo predvidoma opravili bolj sproščen trening, vse z ozirom na počutje in razpoloženje naših tekačev.

Tekaškega praznika v Radencih smo se udeležili v velikem številu, poleg tekačev tudi spremljevalci, podporniki in navijači. Po teku smo se seveda družili, analizirali doseženo, se veselili ob naših uspehih in seveda tudi delali načrte za naprej.

Prihodnjo nedeljo je ponovno organizirana Daničina štafeta modrosti, na katero nas že tradicionalno vabi Dom Danice Vogrinec. Pričetek je v enoti Tabor od 8.30 naprej, sicer si pa lahko program prireditve podrobneje ogledate tukaj:

http://www.danica-vogrinec.si/images/stories/DANica_letaki/danica_2018/2635×189%20program%20tisk.jpg

Vabljeni v čim večjem številu!

Zakaj ne bi bili maja sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi maja koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo v tem tekmovalnem ritmu še kako koristila.

Tokrat je to ŠPORTNA MASAŽA v trajanju 45 min po noro ugodni ceni SAMO 19 EUR,

ki vam bo po nastopu v Radencih še kako dobro dela.                 

In ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji