vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

naše zbirališče je še vedno na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih. Tudi ta teden bomo tekli v ponedeljek in v sredo ob 18.30 in sicer po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Tekmovalna sezona je v polnem razmahu, zato ob sredah izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagajamo pa se seveda tudi vremenu. Seveda pa so sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki (če) jih ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

Naš tradicionalni Tekaški tabor v Vrsarju smo uspešno zaključili. Tudi tokrat je bilo ravno prav naporno, vendar kljub vsemu sproščujoče in veselo, malo tudi poučno, tako da so bili vsi udeleženci tako kot zmeraj zelo zadovoljni. 

Naslednji teden lahko v soboto, 12. 5. nastopite v Lipici na točno izmerjenih razdaljah 5 km in 10 km. Teče se po čudoviti naravi znotraj kompleksa kobilarne v Lipici, zato proga ni najlažja, vendar pogledi na dirjajoče lipicance med tekom odtehtajo vse. Verjameva, da ste se vsi zainteresirani za ta nastop že prijavili, za ostale pa je še čas, da to storite čimprej in se nam pridružite. Tekaška vadba bo tudi tam….

In seveda Radenci…. Samo nekaj dni je še do takrat, ko bomo skupaj nastopili na tradicionalnem Maratonu Treh src. In se seveda družili po teku, analizirali doseženo, se veselili in seveda tudi delali načrte za naprej.

Zakaj ne bi bili maja sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi maja koristite zelo UGODNO PONUDBO, ki vam bo v tem tekmovalnem ritmu še kako koristila.

Tokrat je to ŠPORTNA MASAŽA v trajanju 45 min po noro ugodni ceni SAMO 19 EUR.                   

In  ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji