vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

tokrat nekoliko z zamudo, ampak kljub vsemu z vso pozornostjo pošiljava tole obvestilo. In še nekaj je posebnega, tokrat je obvestilo kar za 2 tedna, saj bomo prihodnjo nedeljo še v Vrsarju na našem tradicionalnem tekaškem taboru, ki se ga bo udeležilo kar veliko število tekaških navdušencev.

Že pred časom smo se preselili na letno lokacijo z zbirališčem na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih. Tudi ta teden bomo tekli v ponedeljek in v sredo ob 18.30 in sicer po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Izjema bo ponedeljek, 30. aprila, ko vadba zaradi omenjenega tabora odpade. Tekmovalna sezona se je že pričela, zato ob sredah izvajamo nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagajamo pa se seveda tudi vremenu. Seveda pa so sredini treningi prilagojeni tekmovalnemu programu naših tekačev, ki (če) jih ob koncu tedna čaka kakšna tekma.

Pretekli vikend smo nekateri (Marija, Simona, Marina in Helena) tekli v Ormožu. Čestitke za dobre nastope in pogumno naprej.

Naslednji teden lahko v petek, 27. 4. nastopite v Markovcih na ne čisto točno izmerjenih razdaljah   10 km in polmaraton (Markoton). Verjameva, da ste se vsi zainteresirani za ta nastop že prijavili, saj ponuja organizator brezplačno prijavnino, kar je velika redkost pri nas.

Zakaj ne bi maja pričakali sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi aprila koristite naslednjo zelo UGODNO PONUDBO, ki pa velja samo še prihodnji teden, zato pohitite z odločitvijo.

V tem mesecu je to TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA v trajanju 40 min po noro ugodni ceni             SAMO 20 EUR.                   

In  ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji