vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

že pred časom smo se preselili na letno lokacijo z zbirališčem na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih. Tečemo kot običajno v ponedeljek in v sredo ob 18.30 in sicer po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustimo tudi do Drave in tečemo po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Ker je tekmovalna sezona vedno bližje, bomo ob sredah izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagodili pa se bomo seveda vremenu.  Tako se bomo vedno bolj odločno spravili v želeno tekmovalno formo.

Skupinsko prijavnico za 38. Maraton treh src, ki bo letos 19. maja v Radencih, smo uspešno oddali. Prijavljenih nas je 21 in vsi bomo lahko uživali v teku na eni od naših najstarejših tekaških prireditev, seveda pa tudi ob druženju po koncu prireditve. Vabljeni, da se nam pridružite tudi podporniki in navijači!

Tekaška sezona se je s prvimi tekmami že začela. Nekateri ste pretekli vikend tekli ob Blaguškem jezeru, drugi v Slovenski Bistrici, mogoče nekateri še kje, verjameva pa, da ste znova pokazali, kako aktivni smo bili preko zime in da ste vsi po vrsti izpolnili svoja pričakovanja.

Naslednji teden lahko v nedeljo, 22. 4. med drugim nastopite v Ormožu na točno izmerjenih razdaljah 5 km, 10 km in polmaraton. Prijave in informacije tukaj: http://www.protime.si/prijava/17-ormoski-polmaraton

Zakaj ne bi v pomlad vstopili sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Prav zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi marca koristite naslednjo zelo UGODNO PONUDBO.

V mesecu aprilu je to TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA v trajanju 40 min po noro ugodni ceni             SAMO 20 EUR.                   

In  ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji