vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

preselili smo se na našo že znano letno lokacijo z zbirališčem na parkirišču pred Lesarsko šolo na Studencih. Tekli bomo kot običajno v ponedeljek in v sredo ob 18.30 in sicer po Studenškem gozdu, ob železnici ter se občasno spustili tudi do Drave in tekli po njenem nabrežju vse tja do Koblarjevega zaliva. Ker je tekmovalna sezona vedno bližje, bomo ob sredah izvajali nekoliko intenzivnejši trening (fartlek, progresivni tempo, tudi intervale), prilagodili pa se bomo seveda vremenu.  Tako se bomo vedno bolj odločno spravili v želeno tekmovalno formo.

Ena od naših najpomembnejših tekem spomladi bo v Radencih, zato smo, tako kot običajno, objavili tudi skupinsko prijavnico za 38. Maraton treh src, ki bo letos 19. maja. Prijavite se lahko tukaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSconST4nSl1VDi443piRh9c7FG4Iq6r4YF-O8kRMasQOqnIDw/viewform. Izkoristite nižjo prijavnino in se prijavite samo še do jutri, ko jo je potrebno tudi plačati.

Tekaška sezona se je s prvimi tekmami, ki ste se jih nekateri udeležili, začela pretekli vikend. Nekateri ste tekli v Rušah, drugi v Izoli, mogoče kdo še kje, verjameva pa, da ste pokazali, kako aktivni smo bili preko zime in da ste vsi po vrsti izpolnili (vsaj) svoja pričakovanja. Če pa komu sedaj na začetku še ni steklo tako, kot je pričakoval, potrpljenje, sezona bo še dolga in tekem še veliko.

Naslednji teden lahko v nedeljo, 15. 4. med drugim nastopite v Slovenski Bistrici na točno izmerjeni 10ki, če vam lahko svetujeva (vsaj) eno tekmo. Prijave in informacije tukaj: http://www.protime.si/prijava/16-bistriski-tek.

Zakaj ne bi v pomlad vstopili sproščeni, brez bolečin, zatezanja v vratu, hrbtu, križu, nogah in drugod po telesu ter se razbremenili stresa, ki nas napada od vsepovsod? Prav zato vas vabim v moj masažni salon Body Tiger v JAM Center na Studencih. Izberete lahko klasično masažo, masažo hrbta in vratu, športno masažo ali pa anticelulitno masažo. Tisti, ki ste masažo že preizkusili, odhajate polni energije in se radi vračate. Zakaj ne bi tega preverili tudi ostali?

V začetku vsakega meseca izberem eno izmed masaž po akcijski ceni. Tako lahko tudi marca koristite naslednjo zelo UGODNO PONUDBO.

V mesecu aprilu je to TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA v trajanju 40 min po noro ugodni ceni             SAMO 20 EUR.                   

In  ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Vse podrobnosti najdete na www.bodytiger.si.

Pokličite 041 707 267 (Helena) in rezervirajte svoj termin.

Helena in Borut           

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji