vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

tudi v prihodnjem tednu bomo kot običajno tekli na letni lokaciji na Studencih  in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30 uri. Zbirno mesto je na parkirišču  pri  Lesarska šola Maribor na Studencih. V ponedeljek bo na sporedu regeneracijski tek po odličnih nastopih na Mariborskem mestnem teku ter v sredo intervalni trening, ki nas pelje v smer, da bomo to jesen zares dobro pripravljeni na nastope. Seveda na ogrevanje na začetku in raztezanje na koncu teka ne bomo pozabili. Pridružite se! Saj veste, v dobri družbi je tek še lepši.

Razpis in prijavnica za 4. TEKAŠKI VIKEND V LENDAVI, ki se bo odvijal v času od 13. do 15. oktobra sta objavljena na spletni strani tekaške vadbe in FB profilu. Vse informacije in prijavnico najdete na povezavi http://www.tekaskavadba.si/?p=4157 . Vabiva vas, da se nama pridružite in preživite čudoviti vikend v prekrasnem jesenskem ambientu. Obljubljava, da bova poskrbela, da bo vikend zanimiv in da boste zvedeli veliko novih stvari o teku in vse kar je povezano z njim. Tudi tokratni gostje bodo nekaj posebnega.

Zdaj pa razkrijeva ime prvega gosta. Prvi večer se bomo družili s »tekaško legendo« in zelo priljubljenim »vitezom« Markom Roblekom. Zvedeli boste ogromno o teku, treningih, tekaških tekmovanjih in popotovanjih in to vse na zelo zabaven način, takšen kot Marko tudi je.

Drugi večer bo gostja športna psihologinja Andreja Holsedl. Teoretično in praktično nam bo prikazala, kako se kot rekreativni športnik pripravimo na dober nastop za točno določeno tekmo.

Pohitite s prijavami, prostih je samo še nekaj mest.

V soboto se nas je večina udeležila tekmovanja na Mariborskem mestnem teku. Super je bilo in čestitke vsem vam, saj ste vsi podirali rekorde na tej trasi v primerjavi z lanskim nastopom. Zahvala tudi organizatorju in izvajalcu (Športna zveza Maribor in Protime), da nam je omogočil, da smo lahko uživali in se družili v središču našega  mesta.

Prihajajoči vikend se lahko v soboto v Hočah udeležite 1. teka pod Pohorjem. Razpis in prijavnico najdete na povezavi http://www.protime.si/prijava/1-tek-pod-pohorjem. Tisti pa, ki ste bili izžrebani za Rad mam tek, ne pozabite  v nedeljo v Radlje. Ja, pestra jesen je in ogromno tekmovanj.

Vabim  vas, da si ogledate mojo spletno stran www.bodytiger.si .

Kot običajno sem tudi v mesecu SEPTEMBRU za vse vas pripravila zares UGODNO PONUDBO masaž po AKCIJSKI CENI.

Tokrat vam ponujam KLASIČNO MASAŽO CELEGA TELESA v trajanju 60 min po noro ugodni ceni  SAMO 23 EUR.

In  ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Pokličite 041 707 267 in rezervirajte svoj termin.

Spremljate me lahko tudi na  https://www.facebook.com/masazabodytiger/?ref=bookmarks

Helena in Borut            

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji