vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

tudi v prihodnjem tednu bomo kot običajno tekli na letni lokaciji na Studencih  in sicer v ponedeljek in v sredo ob 18.30 uri. Zbirno mesto je na parkirišču  pri  Lesarska šola Maribor na Studencih. V ponedeljek bo na sporedu regeneracijski tek ter v sredo aktivacijski trening za pripravo na Mariborski mestni tek. Seveda na ogrevanje na začetku in raztezanje na koncu teka ne bomo pozabili. Pridružite se! Saj veste, v dobri družbi je tek še lepši.

Razpis in prijavnica za 4. TEKAŠKI VIKEND V LENDAVI, ki se bo odvijal v času od 13. do 15. oktobra sta objavljena na spletni strani tekaške vadbe in FB profilu. Vse informacije in prijavnico najdete na povezavi http://www.tekaskavadba.si/?p=4157 . Vabiva vas, da se nama pridružite in preživite čudoviti vikend v prekrasnem jesenskem ambientu. Obljubljava, da bova poskrbela, da bo vikend zanimiv in da boste zvedeli veliko novih stvari tako o teku in vse kar je povezano z njim. Tudi tokratni gostje bodo nekaj posebnega.

Zdaj pa razkrijeva ime prvega gosta. Prvi večer se bomo družili s »tekaško legendo« in zelo priljubljenim »vitezom« Markom Roblekom. Zvedeli boste ogromno o teku, treningih, tekaških tekmovanjih in popotovanjih in to vse na zelo zabaven način, takšen kot Marko tudi je.

Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno.

Zaključujemo prijave za 5. Konjiški maraton, ki je na programu  24. septembra v Slov. Konjicah.  Do ponedeljka 4. 9.  je zadnji rok za prijavo in plačilo prijavninePrijavnino je potrebno poravnati jutri na terminu tekaške vadbe. Če se želi še kdo prijaviti, najde prijavnico na povezavi http://www.tekaskavadba.si/?p=4155 . Razpis in informacije pa si preberite na https://www.konjiskimaraton.si/. Vsi, ki se boste prijavili do 4. septembra in plačali prijavnino, imate zagarantirano v štartnem paketu zelo kvalitetno tekaško majico. Kasneje je prijava še možna za isto ceno (23 EUR), vendar brez tekaške majice. Če še kdo razmišlja – to je eno najlepše organiziranih tekmovanj v naši bližini, z zelo bogatim štartnim paketom, veliko izbiro tras (5km, 10 km, ki šteje za državno prvenstvo in 21,1 km) speljanih med Slov. Konjicami in Zrečami. TOP TEKMA IN VZDUŠJE!!! PA ŠE DALEČ NI!!!!

Vabim  vas, da si ogledate mojo spletno stran www.bodytiger.si .

Kot običajno sem tudi v mesecu SEPTEMBRU za vse vas pripravila zares UGODNO PONUDBO masaž po AKCIJSKI CENI.

Tokrat vam ponujam KLASIČNO MASAŽO CELEGA TELESA v trajanju 60 min po noro ugodni ceni  SAMO 23 EUR.

In  ne pozabite, ob prvem obisku prejmete kartico ZVESTOBE, na kateri zbirate štampiljke v obliki tigra. Ko zberete 5 tigrov, je 6. masaža BREZPLAČNA.

Pokličite 041 707 267 in rezervirajte svoj termin.

Spremljate me lahko tudi na  https://www.facebook.com/masazabodytiger/?ref=bookmarks

Helena in Borut            

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji