vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

prvi letošnji tek je za nami – številčna ekipa Tekaške vadbe v Mariboru se je danes udeležila “najlepše in najkrajše 10ke” – teka Povežimo soline 2014 v Seči pri Portorožu. Pohvale vsem udeležencem in seveda tudi organizatorjem. Darko pripravlja obsežno fotogalerijo, ki bo objavljena kmalu.

Tekaška vadba v prihodnjem tednu poteka po ustaljenem urniku, in sicer v ponedeljek in sredo ob 18. uri. Vabljeni. Zbirno mesto je pri vhodu v Športni park Tabor (ob velikem parkirišču pri Dvorani Tabor in Ledni dvorani).

Ob petkih vas vabimo na lahkotni tek v dolžini od 12 do 14 km. Zbirno mesto je enako kot za redno tekaško vadbo, dobivamo pa se ob 18:30.

29. marca 2014 bo potekal že 11. Cestni tek v Brezju. Podprimo in nagradimo organizatorje (Športno društvo Brezje in Mestna četrt Brezje-Dogoše-Zrkovci) z udeležbo. Prosimo tudi za deljenje informacij o teku z vašimi prijatelji. Hvala.

Še vedno se lahko prijavite na 2. Tekaški tabor s Heleno Javornik, ki bo potekal od 1. do 4. maja 2014 v hrvaškem Vrsarju.

Zbiramo še skupinske prijave za 34. Maraton treh src, ki bo v soboto, 17. maja 2014 v Radencih.

Helena in Borut

PS: Vremenska napoved je še naprej odlična. Ne glede na vse obveznosti, uživajte v naravi in teku 🙂

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji