vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

tekaška vadba v prihodnjem tednu poteka po ustaljenem urniku, in sicer v ponedeljek in sredo ob 18. uri. Vabljeni. Zbirno mesto je pri vhodu v Športni park Tabor (ob velikem parkirišču pri Dvorani Tabor in Ledni dvorani).

Z mesecem marcem smo v naš program ponovno uvedli lahkotne petkove teke v dolžini od 12 do 14 km. Zbirno mesto je enako kot za redno tekaško vadbo, dobivamo pa se ob petkih ob 18:30.

Z veseljem sporočamo, da se bo ekipa 15 tekačev Tekaške vadbe v Mariboru čez teden dni udeležila “najlepše in najkrajše 10ke” – teka Povežimo soline 2014 (Seča pri Portorožu). Kdor ima v avtu še prosto mesto, ali pa potrebuje prevoz, naj to prosimo sporoči Borutu (e: borut.podgornik@tekaskavadba.si / t: 041 664 412) – vozni in sedežni red bomo nato dorekli na tekaški vadbi. V primeru, da se kdo dodatno odloči za udeležbo, so prijave še zmeraj možne.

Športno društvo Brezje in Mestna četrt Brezje-Dogoše-Zrkovci vabita na že 11. Cestni tek v Brezju, ki bo v soboto, 29. marca 2014.

Še vedno se lahko prijavite na 2. Tekaški tabor s Heleno Javornik, ki bo potekal od 1. do 4. maja 2014 v hrvaškem Vrsarju.

Zbiramo še skupinske prijave za 34. Maraton treh src, ki bo v soboto, 17. maja 2014 v Radencih.

Ob koncu vas vabimo še k donaciji prispevka za nakup in šolanje reševalnih psov in psov pomočnikov (pošljite SMS s ključno besedo PES na 1919 in prispevali boste 1,00 EUR). Pri nakupu in šolanju teh psov sodelujeta tudi naša tekaška kolega Darinka in Emil in tako lahko vsem zagotovimo, da bodo donacije v celoti namensko porabljene. Hvala.

Helena in Borut

PS: Vremenska napoved je še naprej odlična. Ne glede na vse obveznosti, uživajte v naravi in teku 🙂

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji