vreme

Tekaško obvestilo

Dragi tekači,

le še do četrtka, 20. februarja 2014 lahko izkoristite cenejšo prijavo za 2. Tekaški tabor s Heleno Javornik, ki bo potekal od 1. do 4. maja 2014 v hrvaškem Vrsarju. Tudi tokrat smo pripravili zanimiv program tekaških aktivnosti in predavanj, ob tem pa nismo pozabili na prosti čas, ki ga boste lahko preživeli z vašimi najdražjimi. Za prijavo izpolnite prijavnico ali pa udeležbo sporočite Heleni po elektronski pošti. Ne bo vam žal 🙂

Da se boste lažje odločili, vas vabimo k ogledu fotogalerije z lanskega tekaškega tabora v Umagu ter videa z lanskega tekaškega vikenda v Polani pri Murski Soboti. Naša tekaška druženja so res super.

Sicer pa tekaška vadba v prihodnjem tednu poteka po ustaljenem urniku, in sicer v ponedeljek in sredo ob 18. uri. Vabljeni. Zbirno mesto je pri vhodu v Športni park Tabor (ob velikem parkirišču pri Dvorani Tabor in Ledni dvorani).

Prav tako vas obveščamo, da so odprte prijave za verjetno najlepši nočni tek pri nas, za 8. Nočno 10ko, ki bo v soboto, 12. julija 2014 na Bledu. Ker je število mest omejeno, pohitite s prijavo (potrebna je individualna prijava).

Zbiramo še skupinske prijave za 34. Maraton treh src, ki bo v soboto, 17. maja 2014 v Radencih.

Ob koncu še informacija o Betnavskem gozdu – potreben je temeljit in strokoven poseg v gozd, pri katerem pa nestrokovnjaki ne moremo sodelovati. Kljub navedenemu se vsem, ki ste bili pripravljeni sodelovati pri delovni (čistilni) akciji, najlepše zahvaljujemo.

Helena in Borut

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji