vreme

Tekaško obvestilo

1. Vadba

Tekaška vadba poteka ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 18. uri. Zbirno mesto je ob vhodu v Pustolovski park Betnava.

Vabljeni!

2. 33. Maraton Treh Src (sobota, 18. maj 2013, Radenci)

Vsi, ki ste se prijavili za maraton v Radencih lahko svojo prijavo preverite tukaj. Še zanimivost, gesli maratona v Radencih od prvega maratona 1981 do danes ostajata Tekmuj sam s seboj in Vsak je zmagovalec.

Še nekaj koristnih podatkov:

– start maratona (42,195 km) in polmaratona (21,098 km) je ob 9:00

– start teka na 10 km (Tek Radenska Naturelle) in teka na 5,5 km (Oazin tek) je ob 9:20

– na voljo so video posnetki tras: 5,5 km, 10 km, 21,098 km / 42,195 km

– med tekom je na progi na vsakih 2,5 km okrepčevalnica

– pred štartom je potrebno v startno ciljnem prostoru dvigniti startno številko in čip (startna številka mora biti pripeta na prsih in v celoti dobro vidna ves čas tekmovanja, čip pa si namestite na vezalke športnega copata) – ne glede na skupinsko prijavo, mora vsak prevzeti starno številko in čip individualno

– organizatorji so poskrbeli tudi za garderobo, zdravstveno službo in toaleto

– tuširanje bo organizirano s pomočjo Slovenske vojske v startno ciljnem prostoru (mobilni tuši)

– ker gre za množično prireditev, bo navedenega dne v Radencih in bližnji okolici veljal poseben prometni režim, zato se na pot odpravite pravočasno

– več informacij najdete na www.maraton-radenci.si

Srečanje pred tekom

Hkrati vas vabimo, da se v soboto zjutraj od 7:30 dalje dobimo v Radencih in spijemo kako pijačo, uživamo v utripu množične športne prireditve in si nato zaželimo dober tek. Dobimo se kar pred restavracijo hotela Izvir (ko pridete v startno cilji prostor je to drugi hotel za hotelom Radin).

Druženje po teku

Ker se po teku spodobi, da spijemo in pojemo kaj konkretnega, vas vabimo, da se v soboto (18. 5. 2013) ob 13. uri dobimo v špageteriji in pizzeriji Casa del Nonno v Gornji Radgoni. Dostop do lokala vam ne bo delal težav, saj se boste iz Radencev po regionalni cesti odpravili v Gornjo Radgono (cca. 5 km) in nato na edinem semaforiziranem križišču v Gornji Radgoni zavili desno in po cca. 400 m na desni zagledali to restavracijo. V primeru, da se bo druženje zavleklo, nikar ne skrbite, ker bomo v samem osrčju vinorodnega okoliša in ne bomo žejni. Zaradi rezervacije prostora, vas prosimo, da udeležbo na druženju potrdite do 16. 5. 2013 na tej povezavi.

3. Tekaške majice

Na voljo je še nekaj majic Tekaške vadbe v Mariboru v zeleni barvi (več velikosti, 2 modela – za ženske in moške). Cena je 10 EUR. Majice lahko naročite pri Borutu.

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji