vreme

Tekaško obvestilo

1. Vadba

Tekaška vadba poteka ob ponedeljkih in sredah s pričetkom ob 18. uri. Zbirno mesto je ob vhodu v Pustolovski park Betnava.

Za dodatna termina ob petkih in nedeljah se dogovarjamo sproti.

Vabljeni!

2. Tekaški tabor v Umagu je za nami 🙂

V terminu od 1. do 4. maja 2013 je v Umagu potekal 1. Tekaški tabor s Heleno Javornik. V okviru tabora smo v treh “jakostnih” skupinah opravili 2 daljša teka, 2 krajša ter intervalni tek. Vsak udeleženec je pretekel najmanj 25 km, najbolj vztrajni pa vse tja do 50 km. Ob večerih smo imeli predavanja z zanimivimi temami: predstavitev Helene in njenih uspehov, tehnika teka, športna prehrana, vaje za moč, tekaška oblačila in obutev, maraton – zakaj pa ne?,… Inštruktorica joge Blanka pa je bivanje v Umagu popestrila še z jogo.

Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Vsem udeležencem tekaškega tabora se zahvaljujemo za udeležbo ter vas hkrati vabimo, da izpolnite anketo. Veseli bomo vašega odziva.

Vse aktivnosti smo izvedli v želji, da vas vzpodbudimo k še večji aktivnosti. Upamo, da smo bili pri tem uspešni in da smo izpolnili vaša pričakovanja.

3. 33. Maraton Treh Src (sobota, 18. maj 2013, Radenci)

Vsi, ki ste se prijavili za maraton v Radencih lahko svojo prijavo preverite tukaj. Kdor bi se nam še rad pridružil, se lahko prijavi do 8. 5. 2013 na tej povezavi. Še zanimivost, gesli maratona v Radencih od prvega maratona 1981 do danes ostajata Tekmuj sam s seboj in Vsak je zmagovalec.

Še nekaj koristnih podatkov:

– start maratona (42,195 km) in polmaratona (21,098 km) je ob 9:00

– start teka na 10 km (Tek Radenska Naturelle) in teka na 5,5 km (Oazin tek) je ob 9:20

– na voljo so video posnetki tras: 5,5 km, 10 km, 21,098 km / 42,195 km

– med tekom je na progi na vsakih 2,5 km okrepčevalnica

– pred štartom je potrebno v startno ciljnem prostoru dvigniti startno številko in čip (startna številka mora biti pripeta na prsih in v celoti dobro vidna ves čas tekmovanja, čip pa si namestite na vezalke športnega copata) – ne glede na skupinsko prijavo, mora vsak prevzeti starno številko in čip individualno

– organizatorji so poskrbeli tudi za garderobo, zdravstveno službo in toaleto

– tuširanje bo organizirano s pomočjo Slovenske vojske v startno ciljnem prostoru (mobilni tuši)

– ker gre za množično prireditev, bo navedenega dne v Radencih in bližnji okolici veljal poseben prometni režim, zato se na pot odpravite pravočasno

– več informacij najdete na www.maraton-radenci.si

Hkrati vas vabimo, da se v soboto zjutraj od 7:30 dalje dobimo v Radencih in spijemo kako pijačo, uživamo v utripu množične športne prireditve in si nato zaželimo dober tek. Dobimo se kar pred restavracijo hotela Izvir (ko pridete v startno cilji prostor je to drugi hotel za hotelom Radin).

Ker se po teku spodobi, da spijemo in pojemo kaj konkretnega, vas vabimo, da se v soboto (18. 5. 2013) ob 13. uri dobimo v špageteriji in pizzeriji Casa del Nonno v Gornji Radgoni. Dostop do lokala vam ne bo delal težav, saj se boste iz Radencev po regionalni cesti odpravili v Gornjo Radgono (cca. 5 km) in nato na edinem semaforiziranem križišču v Gornji Radgoni zavili desno in po cca. 400 m na desni zagledali to restavracijo. V primeru, da se bo druženje zavleklo, nikar ne skrbite, ker bomo v samem osrčju vinorodnega okoliša in ne bomo žejni. Zaradi rezervacije prostora, vas prosimo, da udeležbo na druženju potrdite do 16. 5. 2013 na tej povezavi.

4. Tekaške majice

Na voljo je še nekaj majic Tekaške vadbe v Mariboru v zeleni barvi (več velikosti, 2 modela – za ženske in moške). Cena je 10 EUR. Majice lahko naročite pri Borutu.

aktualno

termini

kontakt

partnerji

sponzorji